En saftig og god kake. (Denne oppskrifta inneholder svisker, men det kan godt kuttes ut eller erstattes med annen ingrediens.) Oppskrift (kopi frå Kakemonsen): | ||||
| ||||
Slik gjør du | ||||
Bunn: Eggehviter og sukker piskes stivt, bland så kokosmassen og den hakkede sjokoladen i massen. Stek ved 175*C i ca. 1 time Eggekrem: Eggeplommer, sukker og 1 dl fløte kokes opp, avkjøl litt. Rør smøret og vaniljesukkeret inn i eggekremen, avkjøl. Legg den avkjølte eggekremen oppå bunnen, deretter legges de kokte sviskene oppå. Fløten og sukkeret piskes til krem og has oppå sviskene. Pynt med knust daim eller daimkuler. | ||||
Spesielle egenskaper | ||||
Glutenfri, Uten hvetemel |
lørdag 18. mai 2019
Islandskake,-glutenfri!
Denne kakeoppskrifta er henta frå sida Kakemonsen, og kan anbefalast! Ei sikker kake å lage når den er glutenfri, og den har mange gode smakar!!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar